Szendrei Ádám – Gazdagodj Boldogan

0 hozzászólás

Szendrei Ádám Gazdagodj Boldogan című könyve a szerző fiatal kora ellenére rendkívül hiteles alkotás

Ádám ugyanis 29 évesen érte el az anyagi függetlenséget.

A könyv nem egy száraz pénzügyi gyűjtő munka, hanem egyszerre szól a Boldogságról és a pénzügyi szabadság megszerzéséről.

 

Mit is jelent az anyagi függetlenség?

 

Akkor mondhatjuk, hogy elérted az anyagi függetlenséget – mikor az eszközeid, befektetéseid, vagyonod, stb… annyi rendszeres jövedelmet termel számodra, hogy neked már ne kelljen a megélhetésért dolgoznod.

 

Mennyi rendszeres bevétel szükséges, hogy anyagilag független legyél?

 

Ádámtól megtudhatjuk, hogy ez életszínvonalunk irányában támasztott igényünktől függ.

 

Gyorsabban haladhatsz ugyanis a pénzügyi szabadság felé, ha ezen igényeidet Ádámhoz hasonlóan vissza szorítod – így több megtakarításod marad, melyet csatasorba állíthatsz.

 

Miért csak kevesen mondhatják magukat anyagilag függetlennek?

 

Rossz mintákat követnek. Sokan még ma is azt gondolják, hogy csak annyit kell tenniük, hogy spórolnak – és egyszer csak elég pénzük lesz.

 

Ádám hamar rájött, hogy pusztán a spórolás zsákutcába vezet – a kulcs kérdés a motivációd, az életcélod megtalálásában rejlik és, hogy nem a pénz tesz boldoggá. A boldogság tanulható.

 

A Gazdagodj Boldogan – számos kutatási eredménnyel alátámasztott, melyek még hitelesebbé teszik – azonban igazi eredményeket akkor érhetsz el te is ezen a területen, ha a gyakorlatban kamatoztatod az olvasottakat.

 

Nézd meg a Gazdagodj Boldogan – könyvbemutatóján készült felvételt!

 

A Boldogság Nyomában

Ez egy olyan téma, amit régóta kutat az emberiség. A fellelhető információk tárháza rengeteg, melyek lényegét igyekszünk összegyűjteni  számodra, hogy te is megtalálhasd a Boldogságod 🙂

Itt vagyunk elérhetőek:

info@boldogsagnyomaban.hu

Hasonló bejegyzések

A boldogság haszna – Shawn Achor

A boldogság haszna – Shawn Achor

Shawn Achor amerikai szerző, előadó - a pozitív pszichológia támogatásáról ismert. A boldogság haszna című írása Magyarországon angol nyelven érhető el. Személy szerint azonban a könyv lebilincselő tartalmának eszenciáját magyarul volt szerencsém elérni, Szendrei Ádám...

Eckhart Tolle – A most hatalma

Eckhart Tolle – A most hatalma

Eckhart Tolle : A most hatalma című könyve kapcsán lett igazán ismert spirituális tanító. A könyvet Domján László hangjával hangoskönvben is élvezheted - mely mű nem szerénytelenséggel állítható - út a megvilágosodáshoz. Az emberi élet legnagyobb problémáit...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük