A boldogság haszna – Shawn Achor

0 hozzászólás

Shawn Achor amerikai szerző, előadó – a pozitív pszichológia támogatásáról ismert. A boldogság haszna című írása Magyarországon angol nyelven érhető el.

Személy szerint azonban a könyv lebilincselő tartalmának eszenciáját magyarul volt szerencsém elérni, Szendrei Ádám pénzügyi coach által létrehozott Magyarország egyik legnagyobb önfejlesztő közösségében a Tudástár klubban.

Ez a könyv tudományos kísérletekre alapozva mutatja be azt, hogy a boldogságod fog számodra sikert eredményezni, és nem fordítva.

7 elvet ismerhetsz meg benne, melyeket követve könnyebben elérheted a boldogságot, majd ezek után a sikert is.

A könyvből vett legfontosabb tanácsok:

  1. Ha pesszimistának gondolod magadat, az agyad akkor is képes változni, pusztán a gondolataid által. Ehhez viszont az kell, hogy tudj változtatni.
  2. A pozitív gondolatok, érzések tágítják a látókörödet, így ezeknek köszönhetően magasabb intelligenciához, szociális és fizikális erőforrásokhoz férhetsz hozzá.
  3. A hiedelmeid képesek megváltoztatni a konkrét eredményeket, amiket elérsz.
  4. A hálás emberek energetikusabbak, érzelmileg intelligensebbek, megbocsátóbbak, kevésbé idegesek, és valószínűtlenebb, hogy magányosak.
  5. Azok az emberek, akik azt gondolják, hogy ők irányítanak, sokkal elégedettebbek a karrierjükkel, kapcsolataikkal, gyorsabban haladnak előre a karrierjükben, kevésbé stresszesek, és motiváltabbak is.
  6. Ha változtatni akarsz, egyszerre csak egy dologra koncentrálj!
  7. A megfelelő szociális kapcsolatok is hatással vannak a boldogságodra.

Forrás: Szendrei ÁdámTudástár Klub

A könyv kivonata sokkal részletesebb és tanulságokkal tarkított.

Látogass el te is Tudástár klubba, ahol Ádám hónapról hónapra válogatott könyvek esszenciális kivonatát adja át számunkra.

Teszi ezt nem hétköznapi lelkesedéssel, kellő profizmussal. A könyvek összefoglalóinak mondanivalóját hang fájlban is meghallgathatjuk, ami a mai rohanó világunkban egyedülálló – hiszen így rengeteg holtidőben is bővíthetjük ismereteinket, tágíthatjuk látóterüknek az élet legkülönfélébb területein – melyek a siker, a boldogság és a gazdagság irányába terelik életünk.

A Boldogság Nyomában

Ez egy olyan téma, amit régóta kutat az emberiség. A fellelhető információk tárháza rengeteg, melyek lényegét igyekszünk összegyűjteni  számodra, hogy te is megtalálhasd a Boldogságod 🙂

Itt vagyunk elérhetőek:

info@boldogsagnyomaban.hu

Hasonló bejegyzések

Szendrei Ádám – Gazdagodj Boldogan

Szendrei Ádám – Gazdagodj Boldogan

Szendrei Ádám Gazdagodj Boldogan című könyve a szerző fiatal kora ellenére rendkívül hiteles alkotás Ádám ugyanis 29 évesen érte el az anyagi függetlenséget. A könyv nem egy száraz pénzügyi gyűjtő munka, hanem egyszerre szól a Boldogságról és a pénzügyi szabadság...

Eckhart Tolle – A most hatalma

Eckhart Tolle – A most hatalma

Eckhart Tolle : A most hatalma című könyve kapcsán lett igazán ismert spirituális tanító. A könyvet Domján László hangjával hangoskönvben is élvezheted - mely mű nem szerénytelenséggel állítható - út a megvilágosodáshoz. Az emberi élet legnagyobb problémáit...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük